Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Denne gang har manden bag StrangeLove Skateboards skabt en jule-inspireret Dunk i anledning af vores alle sammens favorit-højtid. 

2020 har affødt en overvældende mængde Dunk-releases fra Nike, der for alvor har formået at få genopvækket hypen omkring den gamle skateboard-model. Selvom det er svært at udpege lige præcis, hvilket release der var det bedste, kan der ikke herske nogen tvivl om, at StangeLove Skateboards’ Valentines Day-inspirerede Dunk Low, der udkom tilbage i februar, hører til i toppen. Skoen, der består af en rød og pink overdel i velour, var med til at starte bølgen og går i dag for over 6000 kr. på eftermarkedet. Nu, godt 10 måneder senere, vender manden bag StrangeLove Skateboards, Sean Cliver, tilbage med et ny Dunk-release, og denne gang inspireret af en anden højtid, nemlig julen. 

Jule-tema

Sean Cliver x Nike SB Dunk Low “Holiday Special”, som skoen formelt hedder, har en overdel klædt i hvid og frostblå som en reference til årstidens is og sne. Som kontrast hertil er skoen tilført metallisk guld og sølv, der symboliserer julens pynt og dekorationer. På skoen har Cliver endnu engang eksperimenteret med materialer, og denne gang har han skabt en Dunk med en overdel af læder, langhåret ruskind, og selvfølgelig det metalliske materiale, der udgør Swoosh-logoet på siderne. Desuden har han igen taget blødt velour i brug, men denne gang inde i skoen. 

Udkommer snart

Alt i alt er det endnu engang lykkedes Nike, Sean Cliver og resten af StrangeLove Skateboards-teamet at skabe en super vellykket Dunk Low, der både fortæller en historie og har et virkelig tiltalende udtryk. Skoen forventes at udkomme hos Nike d. 18. december, men kun i begrænset oplag. Du skal derfor være hurtig på aftrækkeren, hvis du gør dig forhåbninger om at få fat i et par. Tjek vores Release Kalender og følg os på Facebook for flere sneaker-nyheder. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.