Releases
dunk low christmas

Release Dato: 19. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DC9936-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Man kan på ingen made komme uden om, at det er gået hen og blevet jul og i forbindelse med højtiden, er Nike selvfølgelig med i fronten. Brandet har allerede lanceret én Christmas pack, der indeholdt en Air Force 1 og en Air Max 90, som begge var inspireret af plysfyldte julesokker. Juleskoene stopper dog ikke her, fordi Nike har slået hovedet sammen med Sean Cliver, der er manden bag brandet Strangelove, som også gav deres besyv med og skabte en af de mest populære Dunks i nyere tid. I denne omgang, kan vi igen se frem til endnu en Dunk Low, der har fået en juleinspireret makeover.

Den nye Sean Cliver x Nike Dunk Low Christmas udkommer i et meget specielt udseende, der giver skoen et friskt pust til modellen, ligesom Strangelove-versionen gjorde det tilbage i februar i år. Skoens overdel løftes op af skoens flotte color blocking, med psychic blå suede på en hvid baggrund i læder. Yderligere, så er skoens tunge også lavet i psychic blå suede. Skoens hælpanel er lavet i sølvfarvet læder, hvor skoens snørebånd og lining også er farvet sølv. Skoens swoosh-logo er lavet i blankt, imiteret læder, det er farvet i guld og giver det et metallisk udseende. En sidste lækker detalje på skoen er ydersålen, der er lavet i en transparent blå farve, hvori der er blandet glimmer.

Det er da heller ikke første gang, at Sean Cliver får lov til, at designe en juleinspireret sneaker. Dette gjorde han for første gang tilbage 2012, med den sorte og røde SB Dunk High ’Krampus’, der også cementerede Seans status i sneakerverdenen. Den nye Dunk Low bygger uden tvivl videre på det 8 år lange samarbejde, og tilføjer et nyt og flot kapitel til samarbejdet mellem Sean Cliver og Nike.

Sean Cliver x Nike Dunk Low Christmas udkommer den 19. december på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan finde mange andre releases på vores altid opdaterede Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.