Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 23. februar 2019
Pris: €130
Produktkode: 370338-02 / 370338-01

Hvis du leder efter et par unikke, hurtige sneakers til foråret og sommeren, så er du kommet til det rette sted. Bliv klogere på den kommende Puma x Scuderia Ferrari CELL Venom Pack lige her.

Puma har længe produceret tøj og sko til det italienske Formel 1-hold Scuderia Ferrari, men det er sjældent, vi ser sneakers, der passer så godt ind i tidens trends som den seneste CELL Venom-kollektion. Kollektionen indeholder to udgaver af den chunky CELL Venom-silhuet, som begge kommer med et stort, broderet Ferrari-logo på sidestykket. Puma x Scuderia Ferrari CELL Venom Pack udkommer i et ekstremt begrænset antal hos udvalgte forhandlere, så huske at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fat i et par lynhurtige Ferrari-sneakers.

Puma x Scuderia Ferrari CELL Venom Pack releaser den 23. februar, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i den nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

JD SPORTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til JD Sports

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.