Releases

Release Dato: 16. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 169072C
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

At mikse sneakerkulturen og tegneseriekulturen er langt fra et nyt koncept, hvor det seneste eksempel her på, er Reeboks collab med Tom & Jerry. Nu har Converse så også valgt at gå samme vej, og starte et samarbejde med den populære tegneserie, Scooby Doo, der har medført to nye colorways, en sort og en pool blue.

Scooby Doo x Converse Chuck 70 Pool Blue er, i modsætning til den sorte colorway, mere modig i sit farvevalg og design, da den forestiller Mysteriebussen. Derfor er skoens overdel farvet i bussen pool blue underliggende farve, hvor der ovenpå er malet et gult mønster, med røde blomster. Op ad anklen er samme gule mønster også lavet, og der er heri skrevet ”The Mystery Machine” med rød skrift. Skoens tunge er også prydet med en gul cirkel, hvor der inde i er lavet en rød blomst. Gældende for begge colorways i det nye collab, er at der på det venstre gummilogo på skoens midtersål, her orange, er skrevet ”SCBYSNK”, der refererer til tegneseriens populære Scooby Snacks. Derudover er skoens ydersål også farvet i samme orange farve, som er brugt på hælens gummilogo.

Den nye Scooby Doo x Converse Chuck 70 Pool Blue udkommer sammen med den sorte colorway, den 16. juni hos en række forhandlere. Du kan læse mere om den anden colorway eller andre forestående releases, ved at klikke dig over på vores altid opdaterede Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.