Releases

Release Dato: 16. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 169082C
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Populærkultur og modeverdenen har i de senere år været tæt forbundet, hvor det især af sneakerverdenen, hvor Reebok f.eks. tidligere i år, lavede et collab med Tom & Jerry. Nu er det dog blevet Converses tur til et sådan collab, hvor de har designet to sko med udgangspunkt i Scooby Doo.

Den nye Scooby Doo x Converse Chuck 70 Black udkommer i en helt sort overdel, lavet i det klassiske canvastekstil, der er et af de klassiske kendetegn ved Converse. Overdelen er parret med hvide snørebånd og en hvid midtersål i gummi, samt en hvid tå. På skoens inderside, er der som altid placeret det klassiske All Star-logo, men det er på ydersiden, at skoen virkelig inddrager elementer fra den populære tegneserie. Skoens yderside er nemlig pyntet med en sort/hvid-tegning af alle karaktererne fra tegneserien. Tegningen er lavet sådan, at den forestiller karaktererne kravle op bag ved sålen, og holde på kanten. En anden detalje på skoen, er hællogoet på skoens midtersål. På den højre sko har man placeret det oprindelige logo, hvor man på venstre sko derimod har placeret et tag med skriften ”SCBYSNK”, der tydeligt refererer til Scooby Snacks.

Scooby Doo x Converse Chuck 70 Black udkommer den 16. juni, sammen med en anden colorway der forestiller Mysteriebussen, hos en lang række af forhandlere. Du kan finde den anden colorway, eller bare holde dig opdateret med forskellige releases, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alt det seneste fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.