Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 20. april 2019
Pris: 899 DKK
Produktkode: BQ6827-300

Vi nærmer os 4/20, og vanen tro er Nike klar til at markere det med en eksklusiv sneaker-udgivelse. Denne gang har mærket skabt en særlig udgave af SB Dunk High med inspiration fra hundeluftning og de aktiviteter, der, ikke sjældent, foregår i forbindelse med en tur i parken (og på 4/20 selvfølgelig).

Nike har klædt den ikoniske skateboard-sko i forskellige typer af imiteret pels, der refererer til forskellige hunderacer, og grønt ruskind, der refererer til det græs, som hundeluftere af og til er i kontakt med (fortolk det som du vil).

Swoosh-logoerne på siderne er udarbejdet i rødt tekstil som en reference til en hundesnor, og indersålene er dækket med billeder af hunde, der faktisk tilhører rigtige medarbejdere fra Nike.

Skulle du få lyst til at skifte de hvide snørebånd ud, medfølger også et par brune snørebånd i en ”doggy bag”, og som en sidste sjove detalje er der på ydersålen en brun plet, som naturligvis symboliserer en udtrådt hundelort.

Alt i alt er Nike lykkedes med at skabe en helt genial koncept-sneaker med en række sjove referencer, der bestemt er 4/20 værdig.

Nike SB Dunk High ”Walk the Dog” udkommer den 20. april, men kun i begrænset antal, og de forventes at ryge hurtigt. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram for rygter, inspiration og en chance for et feature.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.