Releases

Release Dato: 2. november 2019
Pris: 1.030 DKK
Produktkode: BV1052-001

Nike har slået pjalterne sammen med streetwear-mærket Forty Percent Against Rights, forkortet FPAR, som blev grundlagt i 1993 af kunstner og designer, Tetsu ”Tet” Nishiyama.

Inspirationen til Nike SB Dunk High Pro “FPAR” stammer fra Nishiyamas egen interesse for skating, som opblomstrede i 90’erne, hvor han selv gik i Air Jordan 5 og 6. Sneakeren bygger på den klassiske Dunk silhuet, hvortil man har tilføjet designelementer fra de klassiske Air Jordan-silhuetter.

Overdelen, som er udarbejdet i læder klædt i dyb sort og koksgrå, skiller sig ud fra den klassiske Dunk High model, eftersom man har tilføjet en ny pløs inspireret af Air Jordan 6. Man har ligeledes lånt det klassiske plastnet fra Air Jordan 5, og tilføjet det til Swoosh-logoet på siden af sneakeren, som, i usædvanlig stil, er opdelt i læder og plast.

Rundt omkring på skoen er der broderet små beskeder, hvor der på Swoosh-logoerne står ”Don’t follow me” og I’m lost too”, mens der på bagsiden af pløsen står ”Trust No One”, som skal afspejle Nishiyamas egen filosofi.

Nike SB Dunk High Pro “FPAR” udkommer flere steder den 2. november. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.