Nike
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Nike fortsætter med at udvide deres store NBA kollektion.

Nu er turen kommer til fans af basketballholdet Golden State Warriors. Her har Nike iklædt en SB Blazer Low GT sneaker i farver, som repræsenterer Bay Area klubben.

“Wear-off“ Design

Sneakeren kommer med en sort læderoverdel, hvor blå og gule accenter er fremhævet i trådene, som holder de forskellige paneler fast. Det fremgår blandt andet omkring det ikoniske Swoosh logo, som er omridset af den gule farver. Hertil kommer en massiv gummiydersål med, samt en Zoom Air-enhed i indersokken, der giver stødabsorbering og høj reaktionsevne. Men her stopper det ikke. For overdelen gemmer på en hemmelighed. Den sorte farve falmer ved brug og afslører en blå læderoverdel og et gult Swoosh-mærke.

Støt dit hold

Nike SB Blazer Low GT NBA er allerede nu tilgængelig hos Nike Store sammen med en række andre NBA inspirerede sneakers. Så ønsker du at støtte dit favorit hold i ligaen, anbefaler vi, at du ser nærmere på alle modellerne her.

Hold øje med vores Release Kalender for flere nyheder, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB SNEAKEREN HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.