New Balance
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den tidligere Versace-designer er snart klar med en efterfølger til sidste års succes, der var ét af New Balances mest vellykkede collabs.

New Balance og tidligere designer hos Versace, Salehe Bembury stod bag ét af sidste års bedste samarbejder i form af en unik, hiking-inspireret udgave af New Balance 2002R. Nu er der noget, der tyder på, at duoen er klar med en efterfølger engang i det nye år – forleden teasede Bembury nemlig et nyt projekt med det historiske skomærke med et Instagram-billede af en blå og grøn udgave af selvsamme 2002R-model og titlen ”Water.”

Luksuriøse ruskindsmaterialer og naturreferencer

På billedet kan man kun se hælen af skoen, men modellen er ikke til at tage fejl af. Samtidig er det tydeligt, at de luksuriøse ruskindsmaterialer fra den første udgivelse går igen – denne gang dog ikke i orange nuancer, men i stedet turkise, grønne og aqua-blå farver. Således ser det ud til, at det sandfarvede tema, der repræsenterede The Antelope Canyons i Arizona, er udskiftet med referencer til vand og mere frodig natur. Sålen ser imidlertid igen ud til at være holdt i primært hvid og med orange pletter ligesom forgængeren.

Release-info

Der er endnu ingen officielle udmeldinger om, hvornår vi kan forvente, at den nye Salehe Bembury x New Balance 2002R udkommer, men sikkert er det, at den kommer til at blive enormt eftertragtet. Hold derfor øje med vores Release Kalender, hvor vi holder dig opdateret med seneste info, hvis du gør dig forhåbninger om at få fat i et par.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.