Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 12. september 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: BV0073-100

Sacai og Nike er klar med en ny håndfuld udgaver af deres super eftertragtede LDV Waffle-model. Denne gang har de blandt andet klædt den i denne simple ”Wolf Grey” colorway, der skifter de vilde farver ud til fordel for en mere elegant sammensætning af hvid og grå.

Skoen kommer imidlertid stadig med det karakteristiske ”dobbelt-op design”, der er kendetegnet ved en række vilde detaljer så som at have to såle i én, to sæt snørebånd og to Swoosh-logoer. Den er desuden udarbejdet i premium-materialer med en overdel af både læder, ruskind og mesh der sikrer det efterspurgte designer-præg fra japanske Sacai.

Vil du have fingrene i Sacai x Nike LDV Waffle ”Wolf Grey”, skal du være klar den 12. september 2019, hvor den udkommer sammen med yderligere to colorways: ”Black” og ”Pink/Green”. Find dem i vores Release Kalender, hvor du også finder det bedste overblik over de nyeste sneaker-udgivelser fra de mest populære mærker.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.