Skip to main content

Release Dato: 12. september 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: BV0073-301

Én af årets mest efterspurgte sneakers – Sacai x Nike LDV Waffle – er på vej i tre nye farver.  Én af dem er denne iøjnefaldende ”Pink/Green” udgave, der fortsætter i fodsporrene på sine to farverige forgængere.

Med LDV Waffle er Nike og Sacai lykkedes med at kombinere en håndfuld af tidens mest dominerende trends inden for sneakers og koge dem ned til én meget overbevisende model.

LDV Waffle er en hybrid mellem to gamle Nike-sneakers, LDV og Waffle, men fremfor bare at låne overdelen fra den ene og sætte den ovenpå sålen fra den anden, har Nike og Sacai nærmest smeltet dem sammen. Det resulterer både i en chunky sål, som er en detalje der har været meget populær, og en karakteristisk overdel med dobbelt op på alt – lige pløs og Swoosh-logo til snørebånd.

Resultatet er enestående og har allerede placeret Sacai x Nike LDV Waffle som én af årets bedste sneaker-udgivelser.

Den nye ”Pink/Green” udgave er, som navnet antyder, klædt i grønne og lyserøde nuancer, hvilket giver et endnu mere iøjnefaldende udtryk.

Skoen udkommer hos udvalgte forhandlere den 12. september 2019 sammen med yderligere to udgave – ”Black” og ”Wolf Grey”. Find dem i vores Release Kalender nu, og husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike Air Max DN Midnight Navy

Jonas HansenJonas Hansen11. juli 2024