Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Årets sneaker 2019 udkommer tilsyneladende i en ny, kridhvid udgave næste år.

2019 nærmer sig sin afslutning, og når vi om lidt begynder at se tilbage på året inden for sneakers, hersker der ikke meget tvivl om, hvilken ny model der har været årets bedste. Sacai og Nikes dristige hybrid-sneaker, LDWaffle, står nemlig klart tilbage som ét af årets mest hype- og opsigtsvækkende udgivelser og fortjener, efter vores mening, pladsen øverst på podiet.

Selvom skoen allerede er kommet i hele fem forskellige udgaver, som alle er blevet revet væk med rekordfart, tyder noget nu på, at Nike og Sacai alligevel ikke er helt færdige med LDWaffle.

Super elegant og underspillet

Instagram-brugeren, @solebyjc, der tidligere har leaket en række sneakers super tidligt, har nemlig delt billeder af en helt ny, kridhvid udgave af den populære model. Skoen er holdt i helt hvid med cremehvide ruskindspaneler på overdelen, hvilket sikrer et super elegant og underspillet udtryk.

Forventes at udkomme til foråret

Skoen er hverken bekræftet af Nike og Sacai, og en eventuel release-dato er endnu ukendt, men ifølge rygterne lander den i marts eller april næste år. Eftersom de sidste Nike x Sacai-releases stort set alle har været forsinkede, ville det dog ikke overraske os, hvis de først lander sidst på foråret.

Vi holder dig opdateret

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med den nyeste release-info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.