Releases
vaporwaffle brown

Release Dato: 29. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1875-200
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike er uden tvivl kongen af collabs, hvor de arbejder sammen med alle brands og personligheder, store som små. Hvis man skulle pege på tre collabs i nyere tid, der virkelig skiller sig ud, så kan man ikke komme uden om Off-White, Travis Scott og Sacai. Sidstnævnte har skubbet grænserne for hvad man kan designe, hvor sammensætningen af to modeller har vist sig at skabe andet end bare rod. Nu vender Nikes samarbejde med Sacai så tilbage igen, hvor vi kan se frem til en ny colorway af den populære Vaporwaflle der udkom sidste år.

I det nye release kan vi se frem til to nye colorways, hvor især den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Tan er en version der er værd at holde øje med. Skoen, der er en kombination af Nikes klassiske Pegasus fra 1983 og den nyere VaporFly, var en kæmpe succes i forbindelse med sit første release, og de nye colorways skuffer ikke. Overdelen på den nye Tan colorway er hovedsageligt farvet lysebrun, hvor forskellige materialer, såsom suede på skoens toe guard og eyestays, letvægtstekstil på skoens baggrund og læder på skoens hæl, giver illusionen af forskellige nuancer af den lysebrune farve. Den lysebrune farve er kombineret med navyblå og hvid, og det er uden tvivl en af de flotteste kombinationer af farver vi hidtil har set. Den blå farve bruges på skoens heel tab, snørebånd og swoosh, og den kombineres med et hvidt, trykt swoosh-logo og hvide snørebånd. Yderligere bruges den blå og hvide farve på skoens midtersål, hvor den hvide bruges langs skoens overdel og den blå bruges på den bagerste og splitter sålen ved hælen.

Den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Tan udkommer den 29. april på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Den udkommer sammen med en anden colorway, Dark Iris, og som altid skal du være heldig, hvis du vil have fingrene i et par. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med eventuelle ændringer og alle forhandlere samtidig med, at du kan finde andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.