Skip to main content
Sacai vaporwaffle red

Release Dato: 17. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DD3035-200
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

De sneakers, vi har fået ud af samarbejdet mellem Sacai og Nike, er på ingen måde betænk som en sko til den kolde sæson; det vil alle der har eller har haft et par vide. Alligevel har skoene det med, at udkomme i forbindelse med netop disse perioder og derfor undrer det heller ikke mange, at de to nye colorways af den nye Vaporwaflle, udkommer i løbet af december. De to nye versioner er uden tvivl en del mere specielle end de to første modeller, og sender klare associationer til de oprindelige LD Waffles, der udkom i slutningen af 2019.

En af de nye colorways vi kan se frem til her i december er den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Villain Red, som giver et mere neutralt, men stadigvæk farverigt, look til den nye model. Skoens overdel er lavet i en kombination af suede, nettekstil og læder, der skaber en skarp kontrast i skoens facade. Suedet kan findes på skoens eyestays, hvor det er farvet turkis, og yderligere bruges det på skoens toe guard, hvor det er farvet i villain red. Samme farve bruges også forrest på skoens midtersål og bagerst på skoens heel guard, der her er lavet i læder. Nettekstilet der bruges som skoens baggrund er farvet i beige, ligesom det meste af skoens midtersål. Et genkendeligt træk fra de to første colorways er et farvet panel der opdeler skoens todelte sål, som her er farvet i gul.

Selv med de mange farver på skoen, har Sacai formået, at give skoen et mere neutralt look ved, at gøre brug af de rigtige nuancer af de mange farver. Derfor er skoen ikke nær så iøjnefaldende som den gule colorway, Man vil dog alligevel vende hovedet en ekstra gang når man ser skoen, da den uden tvivl er en af de mest nytænkende modeller vi har set i nyere tid.

Den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Villain Red udkommer den 17. december på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Skoen udkommer med en anden colorway, Tour Yellow, som du kan læse mere om inde på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret med alle de seneste nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike Air Max DN Midnight Navy

Jonas HansenJonas Hansen11. juli 2024