Skip to main content
Sacai Nike Vaporwaffle sort hvid

Release Dato: 6. november 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CV1363-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Som det længe har været vidst og ventet, kan vi endelig se frem til et officielt release, på det nye samarbejde mellem japanske Sacai og Nike. Samarbejdet omhandler i denne omgang en model der er kombineret af Nikes Pegasus og Nike Vaporfly, og det udkommer henholdsvis i en sort og hvid colorway og sail colorway.

Sort og hvid er ofte den bedste kombination, da de to nuancer både skaber kontrast og samspil på en og samme tid. Derfor passer denne colorway også ekstra godt til den nye Sacai x Nike Vaporwaffle Black White, hvor de to førnævnte forskellige modeller, samtidig skaber en utrolig unik og flot sko ved også at komplimenterer hinanden.

Som vi selvfølgelig kender det LDWaffle-modellerne, så kan designet på skoen se meget rodet og kaotisk ud, hvilket heller ikke er en undtagelse her. Med to forskellige såler, den ene farvet i sail og sort, og den anden farvet i hvid og sort, der opdeles på hælen, har den nye model allerede taget skridtet videre. Dog har man valgt at beholde samme generelle designkoncept, hvor skoens overdel er et mash-up af de to modeller, Pegasus og Vaporfly. Overdelen er her lavet i sort suede på skoens tå og eyestays, sort netlignende tekstil midt på skoen og et sort læderpanel på skoens hæl, samt en hvid heel tab. Dertil har skoen også fået de to modellers swoosh-logoer, hvor det ene er trykt på, og det andet er lavet i læder. Udover skoens mere unikke sål, så er en af skoens mere iøjnefaldende elementer, dens dobbelte snørebånd, der, selvom det ser forvirrende ud, skaber en smuk overensstemmelse i skoens design, og dermed giver skoens det helt rigtige finish.

Sacai x Nike Vaporwaffle Black White udkommer, sammen med Sacai x Nike Vaporwaffle Sail Sport Fuchsia, den 6. november på Nikes egen hjemmeside, samt hos en række udvalgte forhandlere. Hvis du vil øge dine chancer for at få fingrene i et par af årets nok mest specielle sko, kan du holde dig opdateret ved løbende at holde øje med eventuelle ændringer og nye forhandlere på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ONE BLOCK DOWN
Tidspunkt: Raffle

Gå til One Block Down

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

BSTN
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike Air Max DN Midnight Navy

Jonas HansenJonas Hansen11. juli 2024