Releases

Release Dato: 10. marts 2020
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: BV0073-002

Sacai og Nikes geniale hybrid-sneaker, LDWaffle, nuppede sidste år den uofficielle titel som årets sneaker, men det betyder ikke, at modellen kun hører fortiden til. Nu er duoen nemlig klar til at løfte sløret for to simple, nye udgaver – “White” og “Black”.

Skoene har samme design som de første udgaver – en overdel i læder, ruskind og nylon med to Swoosh-logoer, to pløse og dobbelt op på snørrebånd og kombineret med en markant dobbel-sål. Til gengæld er de iøjnefaldende farvekombinationer, der klædte de oprindelige udgivelser, denne gang skiftet ud med mere nedtonede farver. På den sorte udgave gør det især, at den dobbelte sål, som er én af modellens mest populære kendetegn, og som denne gang har en frisk hvid farve, bliver ekstra fremhævet.

Sacai x Nike LDWaffle “Black” udkommer den 10. marts hos udvalgte forhandlere, men kun i meget begrænset antal. Vi forventer derfor, at den bliver lige så svær at få fat på som dens forgængere. Find direkte links til forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra Nike.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.