Releases
Sacai Blazer Orange

Release Dato: 10. juni 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1877-100
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Japanske Sacai, skabt af den tidligere COMME des GARCON designer, Chitose Abe, er blevet lidt af en collaboration favorit for verdens sneakerbrands og herunder især for Nike. Brandet som blev stiftet i Tokyo tilbage i 1999, er i dag kendt som et high-end fashion brand hvis identitet går på at skabe produkter af blandet maskulin og feminin karakter.

Nu er de så på banen med denne nye Sacai x Nike Blazer Low Magma Orange, en viderefortolkning af Nike Blazer modellen som tilbage i 1973 oprindeligt debuterede som værende en basketball støvle på fødderne af George Gervin.

Designet bag denne Sacai x Nike Blazer Low Magma Orange er ganske interessant og figurere blandt andet dobbelte lace guards og nike swooshes i et lækket læder materiale. På skoens hæl ses fire forskellige overlays i differentierende form og højde og skoens tunge er ligeledes dobbeltkonstrueret i et blødt og komfortabelt skum materiale. Sacai logo og branding ses på skoens ”foam tongue” samt på skoens insole. Farven ”magma orange” går igen på skoens laces og skaber et fedt samspil mellem den hvide upper og den orange swoosh og lace guard. Forvent rift om dette release og sid klar ved tasterne hvis du skal være en af de heldige.

Den nye Sacai x Nike Blazer Low Magma Orange udkommer d. 10. juni på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret på andre kommende sneakerudgivelser i vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.