Releases

Release Dato: 10. oktober 2019
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: BV8072-100

Efter en veloverstået udgivelse af tre nye udgaver af den enormt eftertragtede LDWaffle, er Nike og japanske Sacai igen aktuelle – denne gang med to nye udgaver af deres spektakulære Blazer Mid-design. Én af dem er denne simple ”White” colorway, som udkommer den 10. oktober.

Sacai x Nike Blazer Mid skiller sig ud ved at være en hybrid mellem to af Nikes mest klassiske skateboard-modeller, Blazer Mid og Dunk Hi. Sacai har ladet de to modeller smelte sammen, og resultatet er en sko med dobbelt op på det hele – lige fra snørebånd og pløs til Swoosh-logoet på siden.

Denne gang er skoens udtryk imidlertid nedtonet med en meget underspillet og simpel farvekombination af hvid og grå nuancer. Den eneste kontrast er at finde på hælen, hvor en sort hælstrop og sort Nike/Sacai-branding bryder det skrøbelige look.

Det fungerer enormt godt og sikrer en sko, der er noget mere overkommelig at style end de to originale udgivelser, som af flere er blevet sidestillet med en glorificeret klovnesko.

Sacai x Nike Blazer Mid ”White” udkommer som sagt den 10. oktober, men kun i begrænset antal, hvilket betyder, at du skal være hurtig og heldig, hvis du vil have fat i et par. Prøv også lykken på den sorte udgave, som udkommer samme dag, og som du kan finde mere info om i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.