Skip to main content
Sacai Blazer Low Green

Release Dato: 10. juni 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1877-001
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Omkring sommeren 2020 begyndte der at florere to billeder af et samarbejde mellem Nike og japanske Sacai. Billederne blev umiddelbart offentliggjort af Sacai selv, efter afsløringen af det japanske brands SS21-kollektion. Der er selvfølgelig tale om billederne af Sacai opfølger til deres Blazer collab fra 2019, som denne gang udkommer i en Low-version i to colorways. Den colorway der fik mest opmærksomhed var den grønne version, men nu har begge sneakers endelig fået en officiel release dato og de to colorways står lige for døren, hvor især den nye Classic Green colorway skiller sig ud.

I tro stil mod andre af de senere collabs mellem Nike og Sacai, og det tidligere release af Blazer Mids, er den nye Blazer Low et friskt pust til den til tider lidt kedelige Blazer-serie. Sneakeren er selvfølgelig udstyret med dobbelt af alt, hvor der er to pløs, to swoosh og så videre, hvilket vi nu er vant til. Det er dog farvevalget der virkelig løfter den nye Blazer Low op til nye højder, hvor Sacai har valgt at kombinere hvid, rød, grøn og turkis. Selve skoen baggrund og lining er farvet i en simpel, lys grøn, som fremhæver skoens to swoosh, hvor det nederste er lavet i hvidt læder og det øverste i rødt. Derudover er skoen også udstyret med to eyestay-paneler, hvor det nederste er turkis og det øverste er rødt. Den turkise farve bruges også på den nederste pløs, der overlappes af en sailfarvet pløs, hvor begge er lavet i en deconstructed design. En sidste detalje er skoens deconstructed ankel, der giver en fornemmelse af, at skoen ankelpanel er klippet af.

Sacai x Nike Blazer Low Classic Green udkommer sammen med Magma Orange colorway den 10. juni på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. På vores altid opdaterede Release Kalender kan du øge dine chancer for at få fingrene i de eftertragtede sneakers ved at skrive dig op til de mange raffles. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende giver dig alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike SB Dunk Low J-Pack Chicago

Jonas HansenJonas Hansen15. april 2024
Releases

New Balance 991V2 Light Grey

Jonas HansenJonas Hansen5. april 2024