Skip to main content
Sacai blazer sort hvid

Release Dato: 31. juli 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1877-002
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når man taler om collabs i nyere tid, så kommer vi ofte ind på collabs der involverer Nike på den ene eller den anden måde. De mest banebrydende collabs har dog været med Travis Scott, Off-White og Sacai, da de ikke har været enkeltstående, men derimod skabt en helt nye designkultur inde for sneakerverdenen med deres tilbagevendende, nytænkende stil. For eksempel kan vi se frem til et par nye Air Max 1’ere fra Travis Scott og en helt ny serie af Dunks fra Virgil Ablohs Off-White, men også Sacai vender tilbage med en række opdaterede rereleases der blandt andet tæller et udvidet collab med UNDERCOVER og en opdateret version af deres Blazer Low.

Netop den nye Blazer Low er en sneaker der er værd at holde øje med, da den fremstår som eksemplet på, hvordan små ændringer kan skabe en helt ny og anderledes sneaker. Faktisk er der ikke lavet nogle designmæssige ændringer, man har kun valgt at ændre materialet fra læder til suede, hvilket på mange måder giver Sacais nye Blazer Low et helt andet og mere eksklusivt udtryk. Designet er som sagt det samme, men materialet på skoens baggrund er ændret til suede, her farvet sort, hvilket både fremhæver skoens hvide paneler, her det underliggende swoosh, sål og eyestay, men også skoens sorte læderpaneler, her overliggende swoosh og eyestays.

Alt i alt er den nye Blazer Low et frisk pust til en sko der allerede i år er udkommet i både en grøn og en orange colorway. Den nye Sacai x Nike Blazer Low Black/White udkommer den 31. juli hos Nike SNKRS og en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du finde alle forhandlerne, samt holde dig opdateret med eventuelle ændringer og andet, for at øge dine chancer mest muligt for at få fingrene i et par. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder og rygter fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike SB Dunk Low J-Pack Chicago

Jonas HansenJonas Hansen15. april 2024
Releases

New Balance 991V2 Light Grey

Jonas HansenJonas Hansen5. april 2024