Nike
Jordan 4 Lightning
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Efter at være blevet spottet på fødderne af Travis Scott ser det endelig ud til, at den fanpopulære colorway får en relancering næste år. 

Michael Jordans fjerde officielle signatur-sneaker, Air Jordan 4, fejrede 30-års jubilæum sidste år og er fortsat med at blive udgivet i en række vellykkede udgaver her i 2020 – eksempelvis retro-lanceringen af Air Jordan 4 “Black Cat” og Virgil Ablohs super hypede Air jordan 4 “Sail” (som i øvrigt forventes at blive opfulgt af en “Bred”-udgave senere på året). Det betyder imidlertid ikke, at Jordan Brand har planer om at putte modellen på is lige foreløbig – tværtimod går der rygter om, at en fanfavorit gør comeback for første gang til næste sommer.

Jordan 4 Lightning
Ikke udgivet siden 2006

Der er tale om Air Jordan 4 “Lightning”, som ikke har set dagens lys siden 2006, hvor den oprindeligt blev udgivet. Siden da har skoen vundet fornyet interesse efter at være blevet set på fødderne af Travis Scott en håndfuld gange, og nu skulle skoen altså få et officielt re-release. 

Jordan 4 Lightning
Stadig tiltrækningskraft

Skoen er kendetegnet ved sin simple, men umiskendelige “Yellow/Black” colorway, som også præger Air Jordan 4 “Thunder”, som blev udgivet i samme omgang som Air Jordan 4 “Lightning”. Hele overdelen er klædt i gul med sorte og grå kontraster, mens sålen er holdt i hvid med en sort ydersål. Det sikrer et sporty og retro-æstetisk udtryk, som stadig har tiltrækningskraft otte år efter sit oprindelige release. 

Jordan 4 Lightning
Koster 20.000 kr på StockX

 Ifølge rygterne udkommer Air Jordan 4 “Lightning” til næste sommer med en retail-pris på ca. 1550 kr. Dermed må du altså væbne dig med en smule tålmodighed, hvis du vil have fat i par og ikke er villigt til at betale de 20.000 kr, som de i gennemsnit koster på StockX. Imens du venter, kan du finde flere sneaker-nyheder, som udkommer lidt tidligere, i vores Release Kalender. Tjek desuden vores interview med sneaker-samler og -OG, Jacob Kjerulff, hvor han afslører sine 5 favoritmodeller fra samlingen på mere end 500 par. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.