Nike / Nyheder
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Nu er det nemmere at holde dine foretrukne sneakers friske og rene.

To velkendte, danske navne inden for sneakers, Rezet Store og Clean Sneaks har indledt et nyt samarbejde, der har til formål at gøre det nemmere for danske sneakerheads at gå rengjort deres sneakers. Det bekendtgjorde Rezet Store på Instagram for nyligt.

Aflevér, vent, hent

Den nye cleaning service gør det muligt for dig at aflevere dine beskidte sneakers i én af Rezets to butikker i København, få besked når de er klar få dage efter og hente dem friske og rengjorte.

Ekstraydelser

Du kan aflevere op til 10 par og tilvælge ekstraydelser i form af imprægnering og sko-dufter. Prisen starter på 70 kr. for ét par, 135 kr. for to par, 200 kr. for tre par, 300 kr. for fem par, 400 kr. for syv par og bare 500 kr. for 10 par.

Alt du skal gøre for at bruge Rezet Store og Clean Sneaks’ nye cleaning service er at gå ind på www.rens.cleansneaks.dk, vælge antal sko, vælge service og vælge hvor du vil aflevere skoene – Jorcks Passage eller Rådhusstræde. Derefter afleverer du skoene i den valgte butik, hvor du også kan hente dem få dage efter, når de har fået en kærlig hånd af en professionel.

Få renset dine sneakers

Rezet Store og Clean Sneaks’ nye cleaning service er som sagt tilgængelig allerede nu – trænger dine sneakers til en solid rengøring efter årets festivaler, er der nu ingen undskyldning.

Nye sneakers?

Står dine sneakers ikke til at redde? Så er det måske tid til et par ny – smut forbi vores oversigt over årets mest populære sneakers eller besøg vores Release Kalender, og få et hurtigt overblik over alle de nyeste sneaker-udgivelser.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.