Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få fingrene i udgåede modeller og udnyt besparelser på op til 70%

Danske Rezet Store har travlt i øjeblikket. Samtidig med, at de har startet samarbejde med Clean Sneaks og annonceret butiksåbning i Aalborg, har den danske retailer også slået dørene op for deres tredje butik i København.

Det såkaldte Rezet Sneaker Archive, der er placeret på Knabrostræde 1, er spækket med vilde tilbud og gamle, udgåede modeller, som ellers ikke er til at finde mange andre steder.

Gør et kup

”Efter mange år i sneakersmiljøet har Rezet samlet en hel del sneakers sammen. Vi har nu besluttet os for at de skal ud og leve, så derfor åbner vi et Rezet Sneaker Archive, hvor alle kan komme og shoppe” udtaler Rezets direktør, Aske Frederiksen og fortsætter: ”Vi vil kombinere sortimentet med sneakers hvor der vil være nogle vilde besparelser, samt tidligere styles og colorways, som ikke har været mulige at få fat i længe. Dermed vil det være relevant for alle at besøge butikken, og vi glæder os meget til at tage imod eksisterende som nye kunder og venner af huset”.

Eksklusive t-shirts og tote bags

Foruden det nye udvalg af gamle sneaker-modeller kan man i Rezet Sneaker Archive også købe særlige t-shirts og tote bags, der er lavet eksklusivt til butikken.

Åbent nu

Rezet Sneaker Archive åbnede officielt dørene den 19. juli. Tjek billederne fra åbningen og hop selv forbi og gør et kup, hvis du er i København – butikken har åbent mandag-torsdag 10-18, fredag 10-19 og lørdag 10-17.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.