Nike
All star air force
Skrevet af: Joakim Løper// Instagram
Reklame for: Nike

All Star Weekenden står for døren og Nike er selvfølgelig klar med den nye Air Force 1 React All Star, der både hylder den oprindelige værtsby og NBA. Du får nu muligheden for at se mere til det forestående release lige her.

I 1982 udkom Bruce Kilgores ikoniske Air Force 1, som var den første basketballsko, der indeholdt Nikes populære Air-teknologi. Siden da, har skoen næsten stået uden nogen iøjnefaldende ændringer lige indtil Nike kombinerede den ikoniske sneaker med deres nye React, og dermed også valgte at ændre skoens overordnede udseende. Den klassiske basketballsko er måske gået hen og blevet hverdag for de mange sneakerelskere, hvor det er ved at være længe siden, at kunstnere eller andre kendte har forsøgt sig med modellen og haft succes. Derfor har Nike taget sagen i egen hånd og anvendt den nye React-version som fundamentet for det forestående All Star release.

En hyldest til Indianapolis

Det er 70. gang at eventet afholdes i Atlanta, og tredje gang for byen, men det var ikke den oprindelige plan. All Star Weekenden skulle have været afholdt i Indianapolis, men på grund af covid-19 og de logistiske problemer det har medført, blev eventet rykket. Nike måtte derfor tænke relativt hurtigt og ændre planen for deres line-up.

Selvom lokationen for weekenden er blevet ændret, så har Nike valgt at fortsætte med det planlagte line-up, hvorfor vi kan se frem til en sneaker med et NBA-logo inspireret af basketballholdet Indiana Pacers’ runde logo med tekst i kanten på skoens hæl.

Unikt design og en hyldest til sporten

Man skal ofte passe meget på, når man prøver at gøre eller tilføje noget specielt til en klassisk sneaker, som Nikes Air Force 1. Overordnet set, så har man heller ikke lavet de store ændringer, men derimod er det blevet tilføjet et to blanke, sorte paneler med et bølget mønster og glimmer. Det kan for mange virke overvældende, men det skaber et flot samspil med den matte baggrund og den icy grønne sål.

Da NBAs All Star Weekend står som et symbol for essensen af basketball, er det også rart, at vi kan se frem til et gensyn med en padded tunge, der er lavet i samme stil, som den vi ser på Jordan 1’erne og de på de oprindelige Air Force 1’ere af Bruce Kilgore.

Udkommer snart

Som en afslutning på den længe ventede All Star Weekend, udkommer Nike Air Force 1 React All Star den 9. marts sammen med en Dunk High. Hold øje med vores Release Kalender for mere info og links til forhandlere af skoen, eller følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for alle de seneste nyheder og rygter.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.