Reebok
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Revenge Plus Gum fra Reebok Classics er tilbage og mere aktuel end nogensinde.

Reebok Classics har længe været et foretrukket brand blandt kræsne sneaker-entusiaster og hypebeasts i Asien, og efter storstilede samarbejder med navne som Vetements, Sneakersnstuff og Palace er det begyndt at gå samme vej herhjemme. Det har kastet et nyt lys på nogle af brandets mest klassiske modeller, så som InstaPump Fury, Classic Leather, Workout, Club C og dens forgænger, Revenge Plus, som i dag er essentielle dele af det aktuelle sneaker-billede.

Perfekt match

Til trods for af flere af modellerne har mere end 30 år på bagen, har de altid været at finde i gadebilledet i byer verden over, og især de seneste par år har Reebok Classics altså fået comeback i Europa og USA. Skoenes 80’er- og 90’er-æstetik er et perfekt match med nutidens mode-tendenser, og de udgør gode og overkommelige alternativer til Nike og adidas’ dyre og mere modernistiske modeller.

Klassisk tennissko

Revenge Plus Gum er muligvis det bedste bud lige nu på en klassisk sneaker fra Reebok Classics. Den blev oprindeligt udgivet som tennissko og er den originale forgænger til Club C, som fik en plads i spotlight’et efter Kanye West og adidas’ Yeezy Powerphase-udgivelse sidste år.

Vild kvalitet

Reebok Plus Gum er næsten indbegrebet af retro – den er udstyret med original Reebok-branding på både pløs, overdel og sål, og den er holdt i klassiske retrofarver. Trods sin beskedne pris har den samtidig en enorm høj kvalitet med blødt, bearbejdet læder og ruskind på overdelen og en stabil gum-farvet sål.

Fit

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, anbefaler vi, at du går en halv størrelse ned i forhold til din normale Nike- eller adidas-størrelse, da de fitter en anelse stort.

Køb den her

Reebok Revenge Plus Gum kan lige nu fås i fire forskellige udgaver hos Reebok.dk, og her koster de altså kun 799,-. Find direkte link nedenfor, og følg Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, rygter, inspiration og meget mere.

KØB SNEAKEREN HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.