Adidas
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Skal man tro rygterne, som spreder sig som en steppebrand, så vender den ikoniske Ultra Boost silhuet tilbage senere på året.

Vi skal tilbage til februar 2015, hvor adidas for første gang introducerede deres nye Ultra Boost silhuet. Den gang blev skoene lanceret som en banebrydende løbesko, men sidenhen er den rykket over i livsstilssegmentet. Netop denne transition har været med til at gøre silhuetten til det, den er i dag, og for mange sneakerheads er det nu en af adidas’ mest ikoniske udgivelser i nyere tid.

OG farvekombination

Her tre år senere står vi så med en bunke rygter, som siger, at sneakeren vender tilbage i sin originale colorway en gang i december. Det betyder også, at skoene kommer med 1.0 versionen af adidas’ Primeknit teknologi, som ligeledes var at finde på den første version fra 2015. Overdelen er markeret i sort med grå tråde omkring tåboksen, hvortil man har tilføjet den kontrasterende lilla hælkappe, som bryder med det ellers monotone design. Slutteligt finder vi selvfølgelig den klassiske Boost mellemsål, der sørger for ekstra komfort ved både løb og gang.

Hvornår restocker adidas Ultra Boost OG?

På nuværende tidspunkt har adidas endnu ikke bekræftet et restock. Men skal man tro rygterne, så vender adidas Ultra Boost OG tilbage i december. Vi sørger selvfølgelig for at holde dig løbende opdateret her og i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi deler information omkring kommende releases, tilbud og restocks.

KØB ULTRA BOOST HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.