Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

White Mountaineering x Adidas NMD R2

2. marts 2017

1.599 DKK
Download All Pairs Top Banner

Adidas’ enormt populære NMD-silhuet har set mange fortolkninger i dens relativt korte levetid, og der er flere på vej. Endnu en gang har japanske White Mountaineering kastet sig over Adidas NMD-modellen. Adidas Originals og japanske White Mountaineering har tidligere samarbejdet, hvor de blandt andet udgav White Mountaineering NMD Trail. Nu fortsætter de samarbejdet med NMD R2-modellen, som udkommer i to forskellige farvekombinationer – Core Black og Collegiate Navy. Skoen vil blive udgivet sammen med funktionelt tøj, som er kendetegnet for White Mountaineering.

White Mountaineering x Adidas NMD R2 bryder, måske lidt overraskende, med den originale NMD R2 silhuet. Et er dens primeknit-overdel, som svøber sig om foden og skaber fantastisk komfort og giver spændstig støtte. Noget andet er at brandets ikoniske tre striber forsvinder fra silhuetten, og er erstattet med tre striber tape med skriften – Adidas White Mountaineering – som går henover silhuetten forreste del. Modellen har en syntetisk hælklap for støtte, hvor Adidas- og White Mountaineering logoet er at finde. Sneakerens look fuldføres af Adidas’ egen boost sål, som øger stødabsorberingen desto mere du laver, og står i kontrast til de to farvekombinationers mørke farvetoner.

Var du vild med deres første samarbejde, så kan du godt glæde dig til dette release. De er sat til at release torsdag den 2. marts hos en række udvalgte forhandlere. Silhuetten fra White Mountaineering og Adidas Originals udkommer, som nævnt, i to farver – Core Black og Collegiate Navy.


Generel information


Release: 2 marts 2017


Pris: 1.599 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

ASPHALTGOLD

Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB

Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

CALIROOTS

Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

THE GOOD WILL OUT

Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO

STØY

Tidspunkt: 00:00

Gå til STØY

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
2. marts 2017
Pris:
1.599 DKK
Begivenhed Kategori: