Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

White Mountaineering x Adidas EQT Support Future Collegiate Navy

2. marts 2017

1.699 DKK
Download All Pairs Top Banner

I starten af januar præsenterede vi jer for det nyeste samarbejde mellem det japanske streetwear brand, White Mountaineering, og tyske Adidas. De to brands har førhen lavet collaborations bestående af både tøj og sneakers, hvor begge kategorier har været yderst populære på release dagen. Som sædvanligt koncentrerer vi os kun omkring de kommende sneakers fra det nyeste samarbejde, og de næste, som lander på hylderne hos forhandlerne er White Mountaineering x Adidas EQT Support Future Collegiate Navy.

Som navnet antyder, så bygger den model på den helt nye adidas Originals EQT Support 93/17 sneaker, som releasede for første gang i januar, hvor den var med til at markere 25-års jubilæet for adidas’ Equipment-linje, der så dagens lys første gang i 1993.

Ligesom den første version, så kommer White Mountaineering x Adidas EQT Support Future Collegiate Navy også med en strækbar tekstiloverdel samt boost™ i mellemsålen. Forskellen er dog, at denne version kommer med White Mountaineering branding på de 3 klassiske striber, samt WM branding på indersiden af skoen. Dertil kommer en hælkappe beklædt i ruskind, som ligeledes fungerer som lace cage. Slutteligt finder man en holdbar gummi ydersål, hvis formål er at give brugeren greb på alle slags underlag.

White Mountaineering x Adidas EQT Support Future Collegiate Navy releaser hos udvalgte forhandlere den 2 marts 2017, og vi forventer allerede nu, at skoen sælge rud hurtigt. Så hvis du gerne vil sikre dig et par, skal du sidde klar hos nedenstående forhandlere den 2 marts.


Generel information


Release: 2 marts 2017


Pris: 1.699 DKK


Farve: Collegiate Navy


Style code: –


ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

43EINHALB

Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD

Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

THE GOOD WILL OUT

Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
2. marts 2017
Pris:
1.699 DKK
Begivenhed Kategori: