Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yeezy Boost 350 V2 Zebra

25. februar 2017

1.700 DKK
Download All Pairs Top Banner

Rygterne har længe svirret omkring et kommende Yeezy Boost 350 V2 Zebra release – og nu har adidas endelig bekræftet dem! Den næste udgave af den populære model releaser den 25 februar 2017. Men noget tyder på, at man ikke skal have høje forventninger, da den eftersigende releaser i et meget begrænset omfang.

Så der kommer til at blive rift om den nye Yeezy Boost 350 V2 Zebra, som uden tvivl er, designmæssigt, den mest markante V2 silhuet siden “Beluga” modellen havde release. Sneakeren kommer med en primeknit overdel i vævet hvid og sort tråd, hvilket har givet den tilnavnet “Zebra”. Den velkendte ”SPLY-350” tekst på siden af sneakeren er highlightet i en blodrød farve, hvilket står i skarp kontrast til det hvide og sorte design.

Yeezy Boost 350 V2 Zebra kommer selvfølgelig også på en Boost sål i fuld længde, som er med til at gøre sneakeren til en af de mest komfortable på markedet. Ligesom det foregående Yeezy Boost 350 V2 “Core Black/Red”, så har denne udgave også en hælfane, som vi kender fra de første Yeezy 350 Boost modeller.

Adidas har bekræftet releaset på deres Instagram.

BEMÆRK!

Nedenstående forhandlerliste bliver løbende opdateret med nye forhandlere, release tidspunkter og direkte links. Så husk at bogmærke denne side, så du altid kan finde frem til den igen. Husk også at følge os på Instagram, samt tilføje os på Snapchat, hvor vi ligeledes deler information omkring Yeezy releaset. Du finder os under brugernavnet “SNEAKERWORLD”.

CAMPING

Mange butikker er efterhånden stoppet med at tillade camping foran deres butikker op til release dagen. Men hvis der er nogle forhandlere, som tillader det, vil vi selvfølgelig markere det på vores forhandlerliste, som du finder lidt længere ned. Forhandlere hvor det er tilladt at campe, vil være markeret således: (C)

*RELEASE TIDSPUNKT HOS ADIDAS

Adidas har for vane ikke at offentliggøre tidspunktet for deres online release af Yeezy Boost modellerne. Men de fleste har dog haft release omkring kl.10:00 om formiddagen. Så derfor antager vi, at de releaser omkring kl.10:00 igen denne gang. Oftest åbner online køen allerede omkring kl.09:45. Så det gælder om at sidde klar! Men igen, det er kun en antagelse dette. Tidspunktet kan variere. Så hold øje med denne side og vores Facebook væg!


Generel information


Release: 25 februar 2017


Pris: 1.700 DKK


Farve: White/Core Black/Red


Style code: CP9654


Adidas har bekræftet releaset på deres Instagram. Ifølge deres butiksoversigt på Yeezy landingpagen, så releaser skoene kun i Adidas’ egne butikker denne gang, samt online i deres webshop her. “Confirmed App” virker ikke i Danmark i denne omgang. Hold løbende øje her, samt på vores Facebook side og Instagram for updates.

ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

Detaljer

Dato:
25. februar 2017
Pris:
1.700 DKK
Begivenhed Kategori: