Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Max Uptempo University Blue Pack

10. marts 2017

Download All Pairs Top Banner

Uptempo-linjen blev født i 90’erne med efterspørgsel fra en ny type basketballspillere. Air Force-linjen udfyldte de store, tunge spilleres behov, mens Flight-linjen mødte de hurtige spilleres krav. Men den nye type spillere som var hurtige, men stadig havde brug for masser af støddæmpning var endnu ikke blevet tilgodeset, før Nike introducerede Umtempo. Uptempo-modellerne blev fyldt med Air-enheder og blev båret af spillere som Ray Allen og Scottie Pippen, der gjorde modellerne populære uden for banen også. Sidste år gjorde Nikes Uptempo-serie et storstilet comeback med relanceringen af en række modeller, bl.a. Air More Uptempo OG og Air Max Uptempo Urban Haze Pack. 2017 ser ud til at blive endnu et stort år med det formodede Supreme-collab i vente og nu også Air Max Uptempo ”University Blue” Pack.

”University Blue” Pack debuterede i forbindelse med årets NBA All-Star Weekend sammen med Air Jordan ”Gotta Shine Pack”, men det er først nu, at skoen har fået en Europæisk release dato. Packen består af Air Max Uptempo 97 og Air Max2 Uptempo 94, som er to klassiske silhuetter fra Nikes gyldne æra i 90’erne. Skoene har fået en lyseblå og hvid overhaling, som er en kombination der klæder de to sneakers ret godt. Begge modeller består af overdele i ruskind og mesh, med midsoles præget af Nikes transparente Air-teknologi, der giver den fornødne støtte og affjedring for en høj komfort. Nike Air branding er desuden fordelt mange forskellige steder på begge sko og vidner om 90’ernes logomani, som har fået lov at leve videre igennem disse to retro-sneakers.

Nike Air Max Uptempo ”University Blue” Pack får release d. 10. marts hos flere forhandlere – se mere information nedenfor og husk desuden at følge os på Instagram for flere updates her.


Generel information


Release: 10 marts 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Detaljer

Dato:
10. marts 2017
Begivenhed Kategori: