Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adidas Ultra Boost 3.0 Triple Black

1. marts 2017

1.500 DKK

Adidas’ Ultra Boost-model har siden sin lancering i starten af 2015 været en af de mest populære sneakers på markedet. Med sin perfekte blanding af design og komfort er modellen gået i hjerterne på løbere såvel som sneakerheads verden over og har af samme grund set utallige versioner og colorways siden. Sidste år introducerede adidas eksempelvis den nye 3.0 udgave med opdateret primeknit og caging. 3.0’eren har været releaset i mange colorways, og nu er der noget der tyder på, at den tyske sportsgigant har tænkt sig at forkæle alle Ultra Boost-fans med en knivskarp Triple-Black colorway.

Da adidas sidste år begyndte at klæde forskellige silhuetter i farvede Boost-såler, var det nærmest kun et spørgsmål om tid, før de traf det oplagte valg og gav Ultra Boost en triple black-udgave som pendant til den allerede eksisterende Triple White-udgave (og som alternativ til de mindre vellykkede Triple-Black customs). Ganske rigtigt releasede Ultra Boost 2.0 ”Triple-Black” den 19. november og blev med det samme en fanfavorit. Den opdaterede version, i form af 3.0, har både ligheder og uligheder med den originale version, og det skyldtes selvfølgelig primært den anderledes primeknit og caging. Ultra Boost 3.0 ”Triple Black”-overdelens primeknit er sort men med grå stænk, der bryder lidt med det ellers sorte look. Det samme gælder snørebåndene, mens cagingen, der er lavet af gummi, heller ikke er helt sort. Til gengæld har Boost-sålen samme sorte farve som originalen, og alt i alt er denne ny 3.0’er en forfriskende opdatering, men med de samme træk der gjorde 2.0’eren så populær.

Med Ultra Boost 3.0 ”Triple Black” har adidas allerede et godt bud på årets hidtil bedste sneaker release. Så hvis du gik glip af sidste år Ultra Boost 2.0 ”Triple Black” og ikke vil gentage den fejl, så hold dig opdateret her i vores Release Kalender og sid klar d. 1. marts, hvor sneakeren har release ved forskellige forhandlere – se mere om det nedenfor. Husk desuden at melde dig ind i vores Facebook-gruppe, så er du sikker på at blive opdateret om alle de vigtigste releases.


Generel information


Release: 1 marts 2017


Pris: 1.500 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


CALIROOTS

Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

STØY

Tidspunkt: 00:00

Gå til STØY

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
1. marts 2017
Pris:
1.500 DKK
Begivenhed Kategori: