Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo

1. februar 2017

1.499 DKK

Adidas’ evigt populære løbesko, Adidas Ultra Boost, har i forbindelse med årsskiftet fået en lille opgradering, nemlig 3.0. Den nye version af silhuetten udkommer meget snart i nogle nye farve varianter, blandt andet denne ”Oreo”-colorway, som du i det følgende kan læse lidt mere om.

Primeknit overdelen på silhuetten kommer i denne omgang i et sort/hvidt mønster, der går igen på snørebåndet. Primeknit smyger sig rundt om ens fod og er et super let materiale. Uden på overdelen sidder adidas’ lace-cage, der, selvfølgelig, er udformet i tre striber. Denne lace-cage kommer denne gang i en helt hvid, der spiller godt sammen med den kridhvide Boost-sål, der danner fundamentet for sneakeren. Hælkappen, hvorpå ”Ultra Boost” er indgraveret i sølv, kommer til gengæld i en sort, som er en kontrast til alt det hvide. Det er en Continental Rubber-ydersål der afrunder sneakeren, som giver et ekstremt godt greb på diverse underlag, og er derfor en ideel sneaker til løberen.

Ultra Boost er klart en af de mest populære adidas silhuetter på markedet, hvorfor dens releases som regel bliver usolgt lynhurtigt. Derfor anbefaler vi også, at du sidder klar på release tidspunktet, hvis du vil erhverve dig et eksemplar.

Adidas Ultra Boost 3.0 Oreo er sat til at release den 1. februar 2017 hos udvalgte forhandlere, du kan se neden for. Så der skal du sidde klar, hvis du gerne vil have fingrene i et par. Husk derudover, at du kan finde alle de mest populære sneakers i vores store Release Kalender, hvor du i øvrigt kan se hvilken andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 1 februar 2017


Pris: 1.499 DKK


Farve: White/Black


Style code: S80636


SPORTMASTER

Tidspunkt: 23:00

Gå til Sportmaster

Ultra Boost Oversigt

ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

Detaljer

Dato:
1. februar 2017
Pris:
1.499 DKK
Begivenhed Kategori: