Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adidas Originals Superstar Boost Pack

9. februar 2017

Download All Pairs Top Banner

Meget er sket, siden den ikoniske Adidas Superstar model for alvor blev en fast del af streetwear scenen tilbage i starten af 1980’erne. Over de sidste mange årtier, har vi set en lang række udgaver af den chunky silhuet, og nu er den tyske sportsgigant klar med den, måske, største Superstar innovation længe.

De har nemlig parret den populære silhuet med deres patenterede Boost teknologi, som har domineret sneaker verdenen i de sidste par år. Det har bare været et spørgsmål om tid, før at det ville ske, og nu er release datoen for de kommende Adidas Originals Superstar Boost modeller endelig fastsat.

Torsdag den 9 februar 2017 releaser den nye model i 6 forskellige farvekombinationer, hvor to af dem er til kvinder, og de sidste 4 par er til mænd. Hver enkelt par sneakers kommer i deres eget individuelle design. Men fælles for dem alle er, at de kommer med en ny Boost sål. Ved første øjekast ser det måske ikke sådan ud, da Boost sålen kun er synlig på indersiden af sneakeren. Den velkendte Boost teknologi er derfor gemt væk inde i den original Superstar sål, hvilket gør, at sneakeren er tror mod den originale foregænger.

Adidas Originals Superstar Boost releaser hos en række udvalgte forhandlere den 9 februar 2017, og skal nok blive et populært release. Noget tyder dog på, at det fremadrettet bliver et generelt release. Så man skal nok ikke forvente, at sneakeren bliver udsolgt lige med det samme.


Generel information


Release: 9 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

43EINHALB

Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD

Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE

Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

Detaljer

Dato:
9. februar 2017
Begivenhed Kategori: