Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adidas Stan Smith Boost Pack

1. marts 2017

1.049 DKK

I slutningen af 2016 dukkede der pludseligt officielle billeder op af en ny Stan Smith Boost model. Desværre fulgte der ingen release information med. Så sneakerheads har måtte vente lige siden på, at den nyeste 2017 version af den ikoniske Stan Smith fik en bekræftet release dato – og nu er ventetiden endelig ovre!

For mange er Stan Smith silhuetten en ikonisk sko, som man ikke bør ændre på. Derfor har adidas også beholdt den stilrene og tidløse overdel fremstillet blødt læder, og med de tre ikoniske perforerede striber på siden af skoen. Til gengæld er silhuetten denne gang bygget op omkring adidas’ patenterede Boost-teknologi, som udgør skoens sål. Det er altså et møde mellem det klassiske design og den moderne teknologi, som foruden letheden og den usædvanlig gode komfort Boost-sålen er notorisk for, også giver silhuetten noget kant.

Det nye medlem af Stan Smith-familien kommer til at starte med i 4 forskellige farvekombinationer – 2 til mænd og 2 til kvinder. Stan Smith, som er opkaldt efter den amerikanske tennislegende af samme navn, har været under kyndig behandling af mange forskellige designere, blandt andet Raf Simons, og været udgivet i utallige varianter. Den er et bevis på, at det enkle udtryk nogle gange står stærkere end det komplekse.

Adidas Stan Smith Boost er sat til at release hos udvalgte forhandlere den 1 marts 2017, og skal nok blive et hit med den nye Boost sål. Er du ikke så meget til det nye design, så tag et kig på nogle af alle de andre sneakers, som releaser i marts måned. Du finder dem alle i vores populære Release Kalender.


Generel information


Release: 1 marts 2017


Pris: 1.049 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

ASPHALTGOLD

Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE

Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

THE GOOD WILL OUT

Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
1. marts 2017
Pris:
1.049 DKK
Begivenhed Kategori: