Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Zoom Spiridon Ultra Black

1. februar 2017

1.100 DKK

Den ikoniske Nike Air Zoom Spiridon silhuet har oplevet en mindre renæssance det seneste års tid, hvor efterspørgslen bare er steget og steget. Nike er nu klar med en nu colorway til deres nye Ultra-version af sneakeren, som I blandt andet kan se i galleriet.

Silhuetten, som blev lanceret tilbage i 1997, har bibeholdt sit designmæssige koncept samtidigt med, at der er kommet nogle moderne tilføjelser. Overdelen af sneakeren består hovedsagligt af mesh, der gør at skoen føles let samt åndbar. Sålen består af 3/4 Zoom Air-enhed for usædvanlig god stødabsorbering og komfort. Ydermere, så består sålen også af en friktionsmønstret ydersål, der gør at man står fast i terrænet. Silhuetten har i dette release fået en sort overhaling, hvor den blå ydersål samt to orange Nike swoosh på snuden og pløsen skiller sig ud. Der fremstår også stort monokromt sort skinnende swoosh på siden af silhuetten, mens Nikes branding også fremstår på hælstroppen. Alt i alt en super clean sneaker.

Interessen for 90’er inspirerede sneakers bliver ved med at stige, og det er Air Zoom Spiridon silhuetten bare endnu et eksempel på. De forrige releases med silhuetten er blevet udsolgt ualmindeligt hurtigt, så du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil erhverve dig et par.

Nike Air Zoom Spiridon Ultra Black er sat til at release den 1 februar 2017 hos udvalgte forhandlere. Så der skal du sidde klar, hvis du gerne vil have fingrene i et par. Husk derudover, at du kan finde alle de mest populære sneakers i vores store Release Kalender, hvor du i øvrigt kan se hvilken andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 1 februar 2017


Pris: 1.100 DKK


Farve: Black/Bright Crimson


Style code: 876267-002


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
1. februar 2017
Pris:
1.100 DKK
Begivenhed Kategori: