Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike SF Air Force 1 Desert Camo

25. februar 2017

1.400 DKK

Vi skal ikke meget mere end en måned tilbage, siden de sidste Nike SF Air Force 1 modeller releasede. Som forudset, så udsolgte de på kort tid hos alle forhandlere, hvilket vi også forventer kommer til at ske med den nye Nike SF Air Force 1 “Desert Camo”, når den har release d. 25. februar 2017.

Som navnet antyder, så kommer den militærinspirerede silhuet med en overdel præget af et camouflage mønster, som oprindeligt blev introduceret til det amerikanske militær i 70’erne. Her var det meningen, at mønstret skulle holde soldaterne skjult i de klippefyldte ørkener omkring Californien. Fastforward til 2017, hvor sneakeren uden tvivl vil blive set på den internationale streetwear scene i stedet for.

Nike SF Air Force 1 “Desert Camo” har en overdel udarbejdet i kraftigt narvlæder med en tilhørende høj nylonkrave. I pløsen finder man en skjult lomme til opbevaring af ID eller andre små genstande. Slutteligt kommer skoen med de to dobbelt stropper, som også er kendetegnet ved de foregående SF Air Force 1 release.

Lørdag den 25. februar 2017 releaser Nike SF Air Force 1 “Desert Camo” hos en række udvalgte forhandlere, og hvis du gerne vil sikre dig et par, så gælder det om at sidde klar. For den kommer med garanti til at sælge ud med det samme.


Generel information


Release: 25. februar 2017


Pris: 1.400 DKK


Farve: Desert Camo


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Detaljer

Dato:
25. februar 2017
Pris:
1.400 DKK
Begivenhed Kategori: