Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Flyknit Racer Goddess

8. marts 2017

1.300 DKK

Årets forårs sneaker? Nike Flyknit Racer ”Goddess” – eller ”Gudinde” – er i hvert fald et godt bud. Den lette og labre Nike silhuet releaser ENDELIG i triple white, og der bliver kamp om den på release-dagen.

Flyknit er det ultra lette stof, som overdelen er fremstillet i, du kan praktisk talt se igennem skoen. Flyknit udvider sig naturligt med din fods form, så foruden at levere en usædvanlig let sneaker, er komforten også i højsædet. ”Racer” kommer desuden af det strømlinede design, som silhuetten har. Et stort monokromt hvidt swoosh kan findes på siden af overdelen, mens Nikes branding som vaneligt er på silhuettens pløs. Overdelen komplementeres af en kridhvid Phylon sål, der ligeledes er let og bidrager med en uovertruffen komfort. På trods af den hvide æstetik øverst, sidder der en kontrasterende sort ydersål nederst på skoen, som sikrer et godt greb i jordoverfladen.

Nike Flyknit Racer er unægteligt en af Nikes mest populære silhuetter og har det seneste stykke tid releaset i et væld af colorways (tjek bl.a. den kommende Nike Flyknit Racer Blue Glow), men ”Goddess” releaset ser ud til at blive den mest eftertragtede af alle. Derfor råder vi jer også til at sidde klar på release-dagen, hvis i ønsker at få fingrene i den eksklusive sneaker.

Nike Flyknit Racer ”Goddess” releaser allerede d. 8. marts, så der skal du sidde klar, hvis du har et ønske om at anskaffe dig et eksemplar. Forhandlere kan ses nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 8 marts 2017


Pris: 1.300 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD

Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

OVERKILL

Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
8. marts 2017
Pris:
1.300 DKK
Begivenhed Kategori: