Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Flyknit Racer Grey Red

24. februar 2017

1.300 DKK
Download All Pairs Top Banner

Flytknit Racer modellen har længe været en af Nikes allermest populære sneakers, og 2017 byder på endnu flere colorways til den populære silhuet. I de første tre måneder af 2017 har Nike allerede offentliggjort to helt nye tilføjelser til Flyknit Racer familien. Den 27. januar udkommer ”University Red” og den 7. februar udkommer ”Blue Glow”. Men her stopper det ikke. For den 24. februar udkommer den nyeste tilføjelse i en lækker ”Wolf Grey/Team Red” farvekombination.

Nike Flyknit Racer Grey Red har en overdel, som er udarbejdet i Nikes Flyknit teknologi, der er med til at sikre skoens pasform og komfort er til perfektion. Overdelen er i en fangende lysegrå farve og brydes svagt med Nikes ikoniske ’Swoosh’ logo. Den nedtonede og lysegrå farve komplementeres af en rød mellemsål, som gør sneakeren yderst iøjnefaldende. Som afrunding på det lækre design, skoen fået en klassisk sort ydersål og tunge. Skoens komfort, lethed og tilpashed toppes med den velkendte phylon-sål, som man også finder på de andre Flyknit Racer silhuetter.

Er du interesseret i Flyknit Racer Grey Red, så er den sat til at release den 24 februar. Vores umiddelbare bud er, at farvekombinationen godt kunne gå hen og blive rigtig populær. Så det gælder om at sidde klar på release dagen, hvis man gerne vil have fat i et par. Derudover kan du følge med i vores release kalender, hvor vi dagligt kommer med opdateringer for alle de nyeste sneaker releases.


Generel information


Release: 10 marts 2017


Pris: 1.300 DKK


Farve: Wolf Grey/Team Red/White


Style code: 526628-013


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Detaljer

Dato:
24. februar 2017
Pris:
1.300 DKK
Begivenhed Kategori: