Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Presto Fly

23. februar 2017

Air Presto modellen har længe været en yderst populær Nike silhuet. Den lette og sporty sneaker er et oplagt valg, hvis man er på jagt efter et par forårs- eller sommer sneakers, og vi er slet ikke i tvivl om, at den nye Nike Air Presto Fly kommer til at fylde meget i gadebilledet i den kommende sommer.

Den nye Presto version kommer med et lettere øvre, hvor kun det essentielle står tilbage. Nike har blandt andet skåret deres lace-cage fra, der ellers har været kendetegnet for silhuetten. Desuden er Nike swoosh’et på siden af sålen også blevet skåret fra. Til gengæld er det karakteristiske swoosh at finde på siden af silhuetten nu, hvor lace-cagen plejede at være, mens flywire snørebåndene nu fungerer som en integreret del af skoen. Overdelen på silhuetten er produceret i let mesh, som gør skoen åndbar og super behagelig at have på. Sålen har Nike ikke pillet så meget ved, da det er den samme komfortable Phylon-sål som på resten af Presto-modellerne.

Nike Air Presto Fly releaser i en række forskellige farvekombinationer til både herrer og damer den 23. Februar 2017. Dette er et generelt Nike release, så vi forventer ikke, at sneakeren sælger ud, da den kommer i et stort oplag. Skulle det ske, så kommer den uden tvivl på lager igen hos Nike Store hurtigst muligt.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 23. februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

OFFSPRING

Tidspunkt: 10:00

Gå til Offspring

Detaljer

Dato:
23. februar 2017
Begivenhed Kategori: