Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Flyknit Racer “Oreo” 2.0

10. februar 2017

1.300 DKK
Download All Pairs Top Banner

Flyknit Racer fans kan godt begynde at gøre sig klar til februar. For udover at Nike releaser den nye Nike Flyknit Racer “Blue Glow“, så går der også rygter på, at den vanvittigt populære Nike Flyknit Racer “Oreo” gør et comeback. Sneakeren har lige siden sit første release tilbage i 2015, været en eftertragtet model for mange sneakerheads.

Umiddelbart ligner det en eksakt kopi af releaset fra 2015, hvor overdelen er lavet i den velkendte Flyknit teknologi, der i dette tilfælde er sammen sat af et sort og hvidt mønster, som har givet sneakeren “Oreo” navnet. Som sædvanligt sidder skoen på den slanke Phylon mellemsål, som sørger for helt uovertruffen komfort ved både gang og løb.

Nike Flyknit Racer “Oreo” 2.0  er sat til at release/restocke hos enkelte forhandlere den 10 februar 2017*. Ligesom ved det foregående release, så kan du godt allerede nu forvente, at der bliver rift om den sporty silhuet. Så det gælder virkelig om at sidde klar på release dagen, hvis man gerne vil have fat i de eftertragtede Nike Flyknit Racer “Oreo” 2.0 sneakers.

*[BEMÆRK]: Datoen kan ændre sig. Så sørg for at holde løbende øje lige her, når vi nærmer os release dagen, så du ikke misser restocket.


Generel information


Release: 10 februar 2017


Pris: 1.300 DKK


Farve: Black/White


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: 09:00

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
10. februar 2017
Pris:
1.300 DKK
Begivenhed Kategori: