Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Air Max Anniversary OG Blue

9. marts 2017

1.150 DKK
Download All Pairs Top Banner

Air Max 1 fylder rundt i år, 30 år gammel bliver silhuetten for at være mere præcis, hvilket naturligvis skal fejres med en gammel kending, nemlig OG Blue. Det var altså tilbage i 1987, at Air Max-familiens første medlem så dagens lys, det tidløse design er dog den dag i dag stadig stærkt fremtrædende i gadebilledet.

At have en synlig Air enhed under hælen var aldrig set før, så det var på mange måder en revolutionerende sneaker, som den legendariske Nike designer, Tinker Hatfield, stod bag. Til dette Anniversary-release er sneakeren dog blevet opgraderet markant på materiale fronten, der blandt andet indbefatter en overdel i lækker, blød ruskind, som giver silhuetten et eksklusivt præg. Under ruskindet er der et mesh-lag, som sikrer en behagelig og åndbar sko. Sålen består af en PU mellemsål komplementeret af den synlige Air enhed, der giver denne uovertrufne stødabsorbering, som Air modellerne er kendt for. Nikes swoosh findes på siden, hælen og pløsen.

Den ikoniske colorway er og har altid været enormt eftertragtet, og ligesom vi så med ”OG Red”, så bliver sneakeren med stor sandsynlighed revet ned af hylderne. At sidde klar på release-tidspunktet er derfor anbefalelsesværdigt.

Nike Air Max Anniversary “OG Blue” releaser allerede d. 9. marts, så der skal du sidde klar, hvis du har et ønske om at anskaffe dig et eksemplar. Forhandlere kan ses nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 9 marts 2017


Pris: 1.150 DKK


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Detaljer

Dato:
9. marts 2017
Pris:
1.150 DKK
Begivenhed Kategori: