Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adidas Ultra Boost 3.0 Night Cargo

1. februar 2017

1.499 DKK
Download All Pairs Top Banner

Adidas’ flagskibe har igennem den seneste tid været de populære NMD og Ultra Boost modeller. Sidstnævnte har blandt andet fået en opgradering, og kommer således i en ny 3.0 version nu. De mest markante features ved den nye udgave er det nye Primeknit mønster på overdelen, og det gennemsigtige lace cage. De to features er også at finde på den kommende Adidas Ultra Boost 3.0 Night Cargo, som er sat til at release den 1 februar 2017.

Sneakeren kommer i en af de mest clean og lækre farvekombinationer, som vi længe har set på Ultra Boost silhuetten. Overdelen er prydet i en markant ”Night Cargo” farve, hvor Primeknit mønstret for en gangs skyld ikke er så markant, som vi ellers har set på nogle af de andre 3.0 udgaver. Dertil kommer et gennemsigtig lace cage, ligeledes i farven ”Night Cargo”, og slutteligt rundes overdelens design af med den klassiske sorte hælkappe.

Traditionen tro sidder den nye Adidas Ultra Boost 3.0 Night Cargo også på en Boost sål i fuld længde, som vi kender den fra de tidligere releases. Men som et lille twist i designet, så kommer den sneaker ikke med den velkendte sorte ydersål. Denne gang er ydersålen designet i en lækker ”Clay Brown” farve, der er med til at runde et perfekt design af.

Adidas Ultra Boost 3.0 Night Cargo releaser hos udvalgte forhandlere den 1 februar 2017. Tidligere ”Night Cargo” – også kaldet ”Olive” – releases, forsvinder ofte rigtig hurtigt fra hylderne. Så der er slet ingen tvivl om, at du virkelig skal være hurtig og sidde klar, hvis du gerne vil have fat i den nye Adidas Ultra Boost 3.0 Night Cargo, når den releaser.


Generel information


Release: 1 februar 2017


Pris: 1.499 DKK


Farve: Night Cargo/Clay Brown


Style code: S80637


ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

Detaljer

Dato:
1. februar 2017
Pris:
1.499 DKK
Begivenhed Kategori: