Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

New Balance MRL247 Sport Pack | UPDATE

11. februar 2017

Download All Pairs Top Banner

New Balance sparker februar måned i gang med en lækker sportspakke for MRL247-silhuetten. Silhuetten er en livsstils sneaker, men er klart inspireret af sportens verden. Sneakeren er bygget af en mesh-overdel, og opbygget i en sokkonstruktion for at give silhuetten pasform, komfort og et sporty look. New Balances signaturlogo, det store selvlysende ’N’, er at finde på silhuettens side og et rundt logo er at finde på tungen.

I sportspakken vil sneakeren udkomme i fire forskellige farvekombinationer – Orange, sort, olive og triple black. De nye farver lever bestemt op til navnet på pakken, da de er med til at give silhuetten et langt mere sporty-look og følelse, end den tidligere 247-silhuet.

New Balance MRL247 Sport Pack lander den 4. februar, så hvis du er interesseret, så vær klar på tasterne. De lancerer på New Balance hjemmeside, og ved udvalgte forhandlere. Indtil da kan du holde dig opdateret på nye lanceringer og nyheder på vores populære releasekalender, instagram og facebookside.

[UPDATE]: Releaset er rykket til den 11 februar 2017 i stedet for 4 februar 2017.

Generel information


Release: 11 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve:


Style code: –


ENDCLOTHING

Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
11. februar 2017
Begivenhed Kategori: