Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike LunarCharge Essential Pack

11. februar 2017

Vi skal ikke meget længere tilbage end den 9 december 2016, hvor den første Nike LunarCharge model havde release. Siden da har vi set en række nye LunarCharge silhuetter, blandt andet en premium udgave. Men nu vokser familien endnu engang. Denne gang med en lang række LunarCharge Essential modeller – både til herrer og damer.

Det mest bemærkelsesværdige ved Nike LunarCharge silhuetten er, at den bygger på en række andre Nike silhuetter. Sneakeren består af designelementer fra følgende sneakers: Nike Air Presto, Air Max 90, LunarEpic, Air Current og Air Flow. Men elementer fra førnævnte sneakers har Nike udformet en helt ny silhuet, som kommer med en let og lækker neopren overdel, som smyger sig omkring din fod. Dertil kommer en stor Lunarlon ydersål, som giver skoen en helt uovertruffen komfort.

De nye Nike LunarCharge Essential modeller releaser hos en række udvalgte forhandlere den 11 februar 2017. Ligesom de foregående modeller, så forventer vi, at skoene kommer i et stort oplag. Så du behøves nødvendigvis ikke sidde klar på release dagen for at anskaffe et par. Men hvis du er på jagt efter et par komfortable sneakers, så er Nike LunarCharge Essential virkelig værd at overveje.


Generel information


Release: 11 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
11. februar 2017
Begivenhed Kategori: