Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Asics Gel Kayano Trainer Knit Pack

24. februar 2017

Japanske Asics er klar med en ny version af deres evigt populære Gel Kayano Trainer silhuet, der denne gang er blevet opgraderet på materiale fronten.

Den ikoniske Asics Gel Kayano Trainer releasede for første gang helt tilbage i 1993, men er stadig enormt eftertragtet i 2017. I denne omgang kommer silhuetten i tre monokrome colorways; hvid, sort og off-white, hvilket efter sigende skal symbolisere lighed og sammenhold. Sneakeren er blevet ekviperet med en fleksibel strikket overdel, der udvider sig naturligt med din fod, ligesom en sok ville gøre det. De velkendte Asics striber kan ses på siden af silhuetten, hvor den holder den strikkede overdel på sin plads. Asics branding er broderet ind i silhuettens pløs, mens snøresystemet ligeledes er integreret i overdelen. Den velkendte Gel mellemsål leverer usædvanlig god komfort, der er ideel til bymennesket, som går mange skridt om dagen.

Asics Gel Kayano Trainer Knit er all-around en super behagelig sneaker, der er et perfekt alternativ til de ofte hypede adidas og Nike modeller, der er designet i selvsamme sok-stil. En perfekt sneaker til forår og sommer.

Asics Gel Kayano Trainer Knit Collection er sat til at release d. 24. februar 2017, så der skal du sidde klar, hvis du har et ønske om at anskaffe dig et eksemplar. I vores populære Release Kalender kan du følge med i hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 24 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


ASPHALTGOLD

Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE

Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

43EINHALB

Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SIZE?

Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

Detaljer

Dato:
24. februar 2017
Begivenhed Kategori: