Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adidas Sneaker Exchange: Sneakersnstuff x Social Status

18. februar 2017

I starten af 2017 præsenterede adidas deres nye Sneaker Exchange projekt, som er en ny platform for samarbejde mellem forskellige sneaker forhandlere fra hele verdenen. Hele projektet går ud på at skabe iøjnefaldende silhuetter på baggrund af idéer, skiftende trends og meget mere.

Vi har allerede set det først release i serien, som var fra den Parisiske forhandler, Colette, og den Los Angeles baserede forhandler, Undefeated. Og nu står de to næsten forhandlere klar til Sneaker Exchange #2. Det næste release er blevet skabt i samarbejde mellem den svenske gigant, Sneakersnstuff og amerikanske Social Status. Samme har de bearbejdet den ikoniske Superstar model, og den hypede Ultra Boost silhuet.

adidas Consortium Sneakersnstuff x Social Status Superstar S.E kommer med en overdel udført i åndbart grå og hvid melange Primeknit, hvortil man finder premium læder overlays. Sneakeren er ligeledes udstyrt med plastik tape på tåspidsen, og slutteligt har den det altoverskyggende lace cage – denne gang udarbejdet i blød mat ruskind.

adidas Consortium Sneakersnstuff x Social Status Superstar S.E. kommer med samme Boost og Primeknit teknologi, som vi kender fra føromtalte Ultra Boost, hvilket er med til at give den old school model et teknologisk og nutidigt look. Resultatet er en sneaker, som er tro mod sine oprindelige rødder, men samtidig også fungerer som et frisk pust til den oprindelige tunge 70’er sneaker.

Begge modeller, adidas Consortium Sneakersnstuff x Social Status Superstar S.E og adidas Consortium Sneakersnstuff x Social Status Superstar S.E, releaser først hos Sneakersnstuff den 8 februar 2017. Efterfølgende vil begge sko få et bredere release den 18 februar 2017 hos nedenstående forhandlere.


Generel information


Release: 8/18 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: 


Style code: –


SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: RANDOM DROP

ULTRA BOOST

SUPERSTAR

THE GOOD WILL OUT

Tidspunkt: 00:00

Gå til TGWO

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
18. februar 2017
Begivenhed Kategori: