Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NikeLab Dunk Lux Chukka x Riccardo Tisci

23. februar 2017

Den italienske designer, Riccardo Tisci, der ind til for nylig var creative director ved modehuset Givenchy, har i gennem længere tid haft et samarbejde med Nike. Samarbejdet har blandt andet mundet ud i række nyfortolkninger af Air Force 1-modellerne tilbage i 2014 og en meget iøjefaldende Dunk Lux High sidste år. Sløret er nu blevet løftet for designerens næste projekt for Nike: Dunk Lux Chukka.

Dunk Lux Chukka kommer i tre diskrete colorways – hvid med sort swoosh, hvid med rødt swoosh og sort med hvidt swoosh. Skoene er udarbejdet i luksuriøst læder med et stort kontrasterende swoosh på siden og Nike x Riccardo Tisci branding på pløs, hæl og i insole’en. Åndehullerne på toebox’en er fjernet og snørrebåndene er matchende sorte eller hvide.

Skaterkultur og retro-basketball stil fra 80’erne er, i følge Nike, Tiscis inspirationskilder til den nye model, der overordnet er præget af en noget mere minimalistisk tilgang i forhold til de tidligere releases – især Dunk Lux High fra sidste år. Det nye collab er ellers en naturlig fortsættelse heraf, men med et lidt mere lettilgængeligt udtryk, som formentlig også gør, at Dunk Lux Chukka’en bliver mere eftertragtet, end Dunk Lux High’en har været.

NikeLab Dunk Lux Chukka x Riccardo Tisci får ”premiere” ved New York Fashion Week og ser derefter et globalt release d. 23 februar. Find mere information om forhandlere og nøjagtige tidspunkter nedenfor.

Husk desuden at følge os på Instagram for mere sneaker indhold lige her.


Generel information


Release: 23 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: Ukendt


Style code: –


NIKELAB

Tidspunkt: 10:00

Gå til NikeLab

ENDCLOTHING

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

Detaljer

Dato:
23. februar 2017
Begivenhed Kategori: