Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hanon x Reebok Club C Claymore

3. februar 2017

Et nyt samarbejde mellem skotske Hanon Shop og britiske Reebok har set dagens lys og ser ved første betragtning utroligt spændende ud. Claymore, som sneakeren er blevet døbt, er en hyldest til Hanons skotske rødder og er proppet med lækre detaljer.

Samarbejdet tager udgangspunkt i Reeboks Club C silhuet, der for nylig også har været under kærlig behandling af Compton rapperen Kendrick Lamar. Silhuetten har denne gang fået en forfriskende overhaling, der blandt andet indbefatter en gennemskinnelig krystalblå ydersål med tilhørende hvid stitching, en ruskinds overdel der er brudt af mesh, som skal forestille en ridders ringbrynje, en lakserød heel tab samt en sockliner der er prydet af det såkaldte Celtic knot i bordeaux og guld. Ydermere, så er det skotske Calymore sværd fremtrædende på hæl, pløs og indersål. Hanon og Reeboks branding er desuden også fremtrædende på pløsen samt siden af skoen.

Det legendariske Claymore sværd, som har været inspirationskilden til dette collab, symboliserer styrke og dygtighed og er en hyldest til den skotske historie. Reebok x Hanon Club C ”Claymore” kommer desuden med tre forskellige snørebånd, en special edition skoæske samt special edition dustbags. Sneakeren må betragtes som et must for sneakersamlere og skal nok også blive hurtigt udsolgt.

Reebok x Hanon Club C ”Claymore” er sat til at release d. 3. februar, så der skal du sidde klar, hvis du har et ønske om at anskaffe dig et eksemplar. I vores populære Release Kalender kan du se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os desuden på Instagram, hvor vi holder dig opdateret på sneaker nyheder, release information og meget mere.


Generel information


Release: 3 februar 2017


Pris: Ukendt


Farve: 


Style code: –


ENDCLOTHING

Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
3. februar 2017
Begivenhed Kategori: