Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Adidas Ultra Boost 3.0 Silver

16. februar 2017

Før Super Bowl i år præsenterede adidas os for den nye Adidas Ultra Boost 3.0 Silver Pack, som indeholder et par almindelig Ultra Boost sneakers, samt en helt ny fodboldstøvle. Begge par havde release i USA i Super Bowl halvlegen, og udsolgte på meget kort tid. Lige siden har sneakerheads i Europa ventet på en release dato. Men nu er ventetiden endelig ovre. Adidas Ultra Boost 3.0 Silver releaser nemlig allerede torsdag den 16 februar 2017 hos en række forhandlere.

Der er dog kun tale om et release af Adidas Ultra Boost 3.0 Silver sneakeren, og ikke den medfølgende fodboldstøvle. Skoen kommer med den nye 3.0 overdel, der stadig er udarbejdet i Primeknit, men som denne gang har fået et meget mere markant mønster strikket med sort og grå tråd. Ligesom på andre Ultra Boost 3.0 versioner, kommer denne også med et gennemsigtig lace cage, samt den klassiske sorte hælkappe. Slutteligt sidder Adidas Ultra Boost 3.0 Silver på en Boost sål i fuld længde, som denne gang er prydet af en metallisk sølv farve.

Der er ingen tvivl om, at Adidas Ultra Boost 3.0 Silver kommer til at forsvinde hurtigt fra nedenstående forhandlere, når den har release torsdag d. 16 februar 2017. Så sørg for at sidde klar ved tasterne, hvis du gerne vil have fingrene i et par.


Generel information


Release:  2017


Pris: 1.499 DKK


Farve: Solid Grey/Metallic Silver


Style code: BA8143


ADIDAS

Tidspunkt: 10:00

Gå til Adidas

REZET STORE

Tidspunkt: 00:00

Gå til Rezet Store

ASPHALTGOLD

Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

OVERKILL

Tidspunkt: 00:01

Gå til Overkill

Detaljer

Dato:
16. februar 2017
Begivenhed Kategori: