Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nike Flyknit Racer Blue Glow

10. marts 2017

1.300 DKK

Den lette og sporty Nike Flyknit Racer silhuet har længe været en af de mest populære modeller fra Nike. Siden den havde sin debut tilbage i 2013, har vi set modellen i et utal af farvekombinationer – og nu er der endnu et par på vej.

Den kommende Nike Flyknit Racer Blue Glow er sat til at release hos europæiske forhandlere fredag den 10. marts 2017, og kommer som sædvanligt med en overdel udarbejdet i Nikes flyknit teknologi, der er med til at holde vægten nede, og som sørger for, at skoen sidder helt perfekt på din fod.

Selve sneakeren er klædt i en “Blue Glow” farve på ydersiden, som komplimenteres af en “Yellow Strike” farve på indersiden. Begge farver smelter sammen og dækker blandt andet hele tå boksen. Dertil kommer de sorte detaljer på tungen, swoosh brandingen, mudguarden og på hælen. Slutteligt sidder sneakeren på den velkendte Phylon sål, som er med til at give en uovertruffen komfort ved både gang og løb.

Nike Flyknit Racer Blue Glow er sat til at release den 10 marts 2017. Flyknit Racer releases er altid rigtig populære. Så der er ingen tvivl om, at dette release nok skal blive ligeså populært, som sine foregængere.


Generel information


Release: 10 marts 2017


Pris: 1.300 DKK


Farve: Blue Glow/Yellow Strike


Style code: –


NIKE STORE

Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING

Tidspunkt: 01:00

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF

Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

Detaljer

Dato:
10. marts 2017
Pris:
1.300 DKK
Begivenhed Kategori: